O PROJEKCIE

Główną ideą naszej kampanii informacyjno-promocyjnej jest dotarcie do jak najliczniejszej grupy odbiorców, czyli do osób, które na co dzień zajmują się zakupami spożywczymi w swoim gospodarstwie domowym i przekazania im wiedzy na temat produktów oznaczonych certyfikatem „QAFP” – System Gwarantowanej Jakości Żywności. Stawiamy głównie na konsumentów, którzy zwracają uwagę na jakość kupowanych i spożywanych produktów.
Nasze produkty - certyfikowane Kabanosy wieprzowe i Salceson brunszwicki – charakteryzują się najwyższą jakością, kontrolowaną na każdym etapie produkcji. System Gwarantowanej Jakości Żywności obejmujący ściśle zdefiniowane wędliny, określa szczegółowo parametry wykorzystywanych do produkcji surowców, przebieg kolejnych etapów procesu produkcyjnego oraz parametry wyrobu gotowego. Wymienione cechy systemu gwarantują produkcje wędlin o wysokiej jakości. Na sekret popularności naszych certyfikowanych produktów składa się wiele czynników. Przede wszystkim to jakość, zachowana „od pola do stołu”. To również blisko 30 lat tradycji i tysiące zadowolonych klientów. Wysoka jakość to dla nas kluczowe słowo na drodze budowania trwałych relacji z konsumentami. Staramy się wychodzić naprzeciw ich oczekiwaniom, dbając o ciągłe doskonalenie naszych produktów poparte certyfikatami jakości.
Poprzez działania wpisane w kampanię chcemy zwiększyć zaufanie konsumentów do polskich hodowców i producentów, podkreślając jakie korzyści płyną ze spożywania produktów posiadających certyfikat QAFP. Kabanosy wieprzowe i Salceson brunszwicki posiadające certyfikat jakości QAFP charakteryzują się najwyższą jakością – kontrolowaną na każdym etapie produkcji. Jakość wędlin wytworzonych w ramach systemu QAFP wynika z obowiązków nałożonych na producenta w procesie przygotowania surowca i podczas całego procesu produkcyjnego. Certyfikat ten normalizuje całą drogę, jaką żywność przebywa od rolnika, poprzez przetwórcę, aż do konsumenta.
Biorąc pod uwagę wciąż rosnącą konkurencję w produkcji trzody chlewnej producenci pragną wyróżnić się na jej tle najwyższą jakością swoich produktów, pozyskując certyfikaty jakości. Jednym z takich certyfikatów jest system QAFP. I tym właśnie certyfikatem może poszczycić się producent trzody chlewnej Michał Grochowski. Zgodnie z założeniami certyfikacji gospodarstwo Michała Grochowskiego zapewnia kompleksowe podejście do jakości na każdym etapie hodowli trzody chlewnej. Certyfikowana trzoda chlewna pochodząca z chlewni Michała Grochowskiego jest produktem do wytwarzania najwyższej jakości wyrobów mięsnych. Michał Grochowski – hodowca trzody chlewnej z certyfikatem QAFP – zapewnia swojej trzodzie najbardziej optymalne warunki hodowli, dbając o zapewnienie jej zdrowych i naturalnych pasz, stały nadzór weterynaryjny, przestronne i odpowiednio wyposażone pomieszczenia. Wszystkie te czynniki pozwalają pozyskać mięso wieprzowe najwyższej jakości.
Chcemy, aby znak „QAFP” obecny na naszych produktach był rozpoznawalny i utrwalił się w świadomości konsumentów oraz był jednym z wyznaczników przy podejmowaniu decyzji zakupowych. Działania wpisane w tą kampanię pozwolą nam na przekazywanie informacji na temat korzyści wynikających ze spożywania naszych produktów posiadających certyfikat jakości QAFP. Realizacje tych działań przeprowadzimy przy użyciu wielu kanałów masowego przekazu, min.: w social mediach, prasie. Zapraszamy do śledzenia naszej kampanii promocyjnej.